Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
 

Rijnlandse Geschiedenis en ANBI

St. Historische Publicaties Holland-Rijnland, verantwoordelijk voor de website Rijnlandse Geschiedenis, is sinds 1 januari 2015 aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling en ook als culturele ANBI.  Het ANBI-keurmerk een aantal belastingvoordelen. De belangrijkste zijn:

·         Een ANBI betaalt geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen die de instelling gebruikt voor het algemeen belang.

·         Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Omdat St. Historische Publicaties ook als culturele instelling is aangemerkt , betekent dat giften voor 125% aftrekbaar zijn voor de inkomsten-belasting en voor 150% voor de vennootschaps-belasting.

Wilt u meer informatie over doneren of schenken aan de Stichting, dan kunt u contact opnemen met penningmeester@rijnlandgeschiedenis.nl

Algemene gegevens St. Historische Publicaties Holland-Rijnland

Naam

Stichting Historische Publicaties Holland-Rijnland

Fiscaal nummer

8523 95 644

Contactgegevens

p/a adres Fagelstraat 13

2334 AV Leiden

info@rijnlandgeschiedenis.nl

IBAN-nummer

NL12RABO0377908541

Ga voor meer informatie over ANBI naar www.anbi.nl