Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Menu
Rijnlandse Geschiedenis streeft naar meer historische samenhang en kennisuitwisseling in de regio.
maandag 27 november 2023

Koudekerk, Historisch Genootschap

Lezing - 100 jaar Koudekerkse ansichten

Op maandag 27 november organiseert Historisch Genootschap Koudekerk een lezing over Koudekerkse ansichtkaarten. Bestuurslid Matthijs Mey laat een aantal bijzondere Koudekerkse ansichtkaarten zien en zal daarover vertellen. De eerste Koudekerkse ansichtkaart dateert van 1899, de laatste uitgegeven kaart is van ongeveer 100 jaar later. De ansichtkaarten geven een mooi beeld van de groei en ontwikkeling van Koudekerk in de 20e eeuw. Wellicht is uw straat of woning ook afbeeld op een van de ansichtkaarten.

De lezing van Matthijs Mey begint om 20.00 uur en vindt plaats in gebouw Onder Dak naast de Brugkerk, Dorpsstraat 55. HGK-leden hebben gratis toegang bij de lezingen, niet-leden betalen 5 euro. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Wie meer wil weten over het Historisch Genootschap Koudekerk, kan daarvoor terecht op www.historischgenootschapkoudekerk.nl . Met vragen over de historie kan je terecht via info@historischgenootschapkoudekerk.nl. Lid worden kan ook en dan ontvang je het binnenkort te verschijnen nieuwe jaarboek.