Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies

Deel artikelen in verenigingsbladen

Alle aangesloten verenigingen geven bladen uit met veelal lokaal interessante artikelen. Maar vaak zijn er ook artikelen bij die voor leden van andere verenigingen in de regio interessant zijn. Ik zoek naar een mogelijkheid die artikelen te delen. De inhoudsopgave van nieuwe uitgaven steeds opnemen op deze site onder nieuws, is een mogelijkheid. Zijn wij bereid die artikelen dan digitaal te delen?

Geplaatst door: OnnoKoerten op: 26-01-2016 16:25 uur

Reacties

Auteur Reactie
CeesJan
amateur-genealoog,
Geregistreerd op:
7 aug 2016
Berichten: 2
de Historische Vereniging Alphen aan den Rijn heeft een blad: De Viersprong, hierbij een overzicht van verschenen artikelen: http://histveralphenadrijn.nl/reg_viersprong.html
Paul
Geregistreerd op:
26 jan 2016
Berichten: 1
Stichting Oud Zoeterwoude werkt aan het digitaliseren van haar "Suetan" kwartaalbladen.
De jaargangen vanaf 1970 - 1987 zijn momenteel op artikelniveau online beschikbaar en op een "Google-achtige" wijze doorzoekbaar. De artikelen zijn tevens te downloaden.
De homepage van deze databank vindt u op http://tinyurl.com/nkd5ybw
De overige beeldbanken (foto's, bidprentjes en bibliotheek) zijn eveneens vandaar uit bereikbaar.

Om te reageren in het forum, moet je eerst inloggen.

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder uw e-mailadres in. U ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee u een nieuw wachtwoord kunt maken.

Terug naar inloggen

Aanmelden

 man     vrouw

Ben je al aangemeld? Log dan in.