Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
woensdag 4 oktober t/m woensdag 30 november 2017

Contactgegevens
Spanjaarskrocht 110
2211 ER Noordwijkerhout
T 0252-706303

 

Noordwijkerhout, Stichting Noordwijkerhout Van Toen

Engelse tuin bij NoVaTo

Tot en met november is bij NoVaTo een expositie te zien over de Engelse tuin. Aan de oproep om foto’s te sturen is volop gehoor gegeven waardoor een gevarieerde expositie is ontstaan. Zo zijn verschillende bruidsparen te zien die hun huwelijksfoto’s in deze ooit zo prachtige tuin hebben laten maken. Het geheel is aangekleed met een fotowand met de bekende waterpartij.

Bezoekt u de expositieruimte in uw bruidskleding van toen, dan krijgt u gratis toegang! Wanneer u uw fototoestel meeneemt, dan maken de vrijwilligers een foto van nu voor u.

De expositieruimte is op woensdag, vrijdag en zaterdag te bezoeken van 13:00 – 16:00 uur. De entreeprijs blijft € 2,- per persoon vanaf 12 jaar, sympathisanten hebben gratis toegang op vertoon van hun bewijs van betaling. Meer informatie over NoVaTo vindt u op de website www.noordwijkerhoutvantoen.nl.